top of page
Rosa Garcia Fisio.jpeg

ROSA GARCIA MALDONANDO

Conèixer-te, entendre't i tenir una bona relació amb tu des de tots els nivells et donarà respostes. T'animo a buscar el sentit i el significat de la teva vida. El meu l'he descobert durant aquest camí que m'ha anat portant fins on soc ara, tant per l'experiència personal com per la laboral, primer com a Fisioterapeuta, després com a Coordinadora i directora d'una Cooperativa d'atenció a les persones i organitzacions i, finalment com a Coach Teleològica i apassionada de la neurociència. 

"Les circumstàncies externes ens poden desposseir de tot, menys d'una cosa: la llibertat d'escollir com respondre a aquestes circumstàncies".

"La vida mai no es torna insuportable per les circumstàncies, sinó per manca de significat i propòsit".

                                                               VIKTOR FRANKL

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

LA MEVA HISTÒRIA

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

De petita volia ser metge i saber tot el que tenia a veure amb el funcionament de la persona. Però, ara fa vint anys que el camí em va dur a la Fisioteràpia,  professió que m'ha permès descobrir moltíssim sobre les persones i l'enorme importància que té el nostre Cos i la Conciència Corporal.

 

Tots aquests anys he compartit moments impressionant amb moltes persones, tant a centres propis com a centres hospitalaris com gestionant a equips petitS de persones. 

Compartir amb altres persones i relacionar-me m'ha permès evolucionar i créixer.

ARMONIA.jpg
ESCOLTA ACTIVA.jpg

EVOLUCIÓ CAP A L'AUTOCONEIXEMENT I EL COACHING TELEOLÒGIC

Les persones que em coneixen saben que sobretot hi ha dues coses que em caracteritzen, la primera, que sóc molt CURIOSA i la segona, l'ENERGIA en forma d'acció en moviment.


Així que, després d'algunes experiències personals, la meva curiositat em va conduir a indagar, a descobrir i profunditzar sobre mi mateixa per entendre'm més i relacionar-me amb mi i amb les altres persones d'una manera més sana i qualitativa. Va ser llavors quan em vaig endinsar en el món de l'autoconeixement i em va anar conduint fins al màster de Coaching Teleològic. Formar-me com a Coach Teleològica ha estat la clau!

 

Avui uneixo tot el coneixement envers el COS, la Conciència Corporal, l'Autoconeixent, el Món Emocional, el Moviment i la meva fascinació per la Neurociència i així, crear experiències i acompanyar a persones a gaudir de relacions saludables i de qualitat per trobar l'equilibri i el benestar global

PROPÒSIT

Ens trobem en un moment en què la distància entre nosaltres és més gran, les pantalles substitueixen espais de trobada i d'interacció, les emocions són protagonistes, la comparació, l'autoexigència i la competició són freqüents al nostre dia a dia i actuen com a grans enemics de l'autoestima.

 

Trobar espais per aprendre, descobrir i compartir, blindats per la CONFIANÇA, el RESPECTE i la RESPONSABILITAT, es converteix en una molt bona opció per millorar les relacions i viure des d'aquest equilibri i el benestar global.

D'aquí va sorgir la proposta CARE i la inquietud per la necessitat de potenciar relacions i interaccions de qualitat, que siguin saludables tant amb nosaltres mateixos i mateixes com amb la resta de persones. 

CARE et proposa un viatge pel món del COS, de la MENT i de les EMOCIONS per treballar l'autoconeixement i l'autocura des de la globalitat de la persona i ofereix aquests espais blindats reforçant la COMUNICACIÓ, L'ATENCIÓ, EL RESPECTE I L'ESCOLTA, quatre grans i imprescindibles d'IMPULSA VERTICAL per a les relacions

IMPULSA'T AMB FORÇA CAP A UNA NOVA MANERA DE

RELACIONAR-TE!

bottom of page